Spitalul de Psihiatrie ”Exit Game”

V-ați întrebat vreodată cum e să te afli într-o cameră de la spitalul de nebuni, cum să evadezi din ea? 😀

În ultima zi de iarnă eu am avut ocazia să particip la așa o experiență frumoasă, unică și cu adrenalină.

Exit Game este un joc de logică, te pune față în față cu unele probleme, greutăți. La moment sunt deschise 2 camere, una ”Psychiatric Hospital” și alta ”Garage”. Exit Game este un joc de succes, creatorii sunt mulțumiți de afacere, s-a investit foarte mult ca într-un final să fie ceva inedit.

Joaca constă în: O echipă din 4 persoane timp de 60 de minute trebuie să iasă din această cameră, la prima vedere pare simplu, dar pe timp ce joci este foarte greu să afli indicii, să găsești codurile pentru lăcăți și să reziști atmosferei. Chiar dacă e o cameră de psihiatrie, logica ,curajul și intuiția sunt elementele principale care te vor ajuta să ieși din această cameră.

Au fost echipe care nu au reușit să iesă de acolo fără de ajutorul fetelor de la recepție, însă echipa noastră a reușit timp de 52 de minute, recordul acestui joc a fost de 43 de minute.Eu personal am fost foarte impresionată de acest joc și motivată să merg și la cea de-a doua cameră.

RECOMAND acest joc tuturor, este o experiență unică, merită să afli cât de intuitiv ești și să știi dacă ești gata să treci peste frică, DECI mergem să jucăm Exit Game, Str. Traian 22.

Camerele sunt deschise: Luni – Duminică de la ora 12:00 până la 24:00;

dar Luni – Vineri de la ora 12:00 – 18:00 costă 300 lei per echipă;

și Luni – Vineri de la ora 18:00 – 24:00 costă 400 lei per echipă;

Sâmbăta și Duminica 400 lei de la orele 12:00 – 24:00.IMG_0545IMG_6840IMG_6848IMG_6870