Pentru voi, bărbați!

Să fii bărbat nu e ușor deloc. Noi femeile le facem atâtea griji, nevoi la cap, dar mai ales probleme. O mare problemă în viața lor suntem noi, femeile (mamele, soțiile, iubitele, prietenele, surorile, colegele chiar și profesoarele), cele care nimeni nu le poate înțelege, nici chiar ele pe sine. Să ai o femeie în casă e minunat, plăcut, e atât de dulce să vii de la lucru acasă și să o vezi la bucătărie sau că îți sare în brațe când vii de la muncă, dar uneori ele și te scot din sărite. Dragii noștri omuleți, ne scuzați pentru veverițele de la noi din cap 🙂 Felicitări!!!

Ziua Internaţională a Bărbatului este un eveniment care se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 19 noiembrie, în peste 60 de ţări din întreaga lume și a fost fondată în 1999.

Potrivit creatorilor săi, Ziua Internațională a Bărbaților este un moment de a promova aspectele pozitive ale identității masculine

646x404

În 2009 au fost date și niște obiective cu privire la ziua internațional a bărbaților, și sunt aplicate în mod egal pentru bărbați și băieți, indiferent de vârsta lor, capacitate, fundal social, etnie, orientare sexuală, identitate de gen, credință religioasă și status relațional:

  1. Pentru a îmbunătăți relațiile de gen și promovarea egalității de gen.
  2. Pentru a se focaliza asupra sănătății și bunăstării bărbaților din punct de vedere social, emoțional, fizic și spiritual.
  3. Pentru a promova modele masculine pozitive, nu doar vedete de cinema, sportivi, dar și bărbați muncitori de zi cu zi, care trăiesc vieți decente, oneste.
  4. Pentru a sărbători contribuțiile pozitive ale bărbaților pentru societate, comunitate, familie, căsătorie, îngrijire a copilului, precum și la mediul înconjurător.
  5. Pentru a evidenția discriminarea împotriva bărbaților, în domeniile serviciilor sociale, atitudinilor și așteptărilor sociale, și în față legii.
  6. Pentru a crea o lume mai bună și mai sigura, în care oamenii pot fi în condiții de siguranță și pot să crească pentru a ajunge la potențialul lor maxim.

Felicitări tuturor bărbaților.

Să aveți cu ce, să știți pe cine, să faceți oriunde!