Offline cu Igor Dodon!

Cîteva concluzii despre Dodon Igor.

Pe data de 09.02.2014 am fost prezentă pentru prima dată la un offline împreună cu alți bloggeri,offline cu Igor Dodon.

IMG_5549

IMG_5685

Dacă să vorbesc despre el ca persoană politică,atunci eu cred că dumnealui nu este atât de încrezut în ceea ce spunea,la întrebările adresate au fost date niște raspunsuri mai goluțe,cu expresii că (soluția ar fi) .Încearcă să spună lucruri care pe parcursul discuției cu el se adeveresc a fi invers,dacă aș avea drept de vot pentru candidații orașului Chișinău credcă 35% convinsă în mine ca aș vota pe Dl. Dodon,restul 65% încă aș fi la dubii.Pentru Republica Moldova Dl. Dodon își propune multe să facă dar nuștiu cît de realizabile pot fi.

Ca persoană în afara camerelor de televiziune Igor Dodon este un om foate simplu,cu familie și tradiții,are prieteni și consăteni care cred în el și îl respectă.La offline am făcut cunoștință cu Alexandru Dodon Ion–proprietarul hotelului Prezident,de ce am accentuat Ion  pentru că fratele Dl. Dodon este Alexandru Dodon Nicolai.Dodon Igor este o persoană cu vise mărețe:”dacă aș avea bani aș cumpăra tabăra din satul meu natal Sadova”,ar mai vrea ca soția sa să-i aducă pe lume o fetiță,vrea ca la bătrânețe să locuiască în satul natal.Cea mai mare mirare a fost beciul său,acolo colecție.

IMG_5695

La final am fost motivați cu ceva cadouri(o agendă 2014, două pixuri și un stick de 8 GB).

Omul ca să fie înțeles în toate celea care le face trebuie mai întâi cunoscut ca om simplist,înafara ecranelor,ceea ce Dl. Igor Dodon a reușit,cel puțin pe mine să mă impresioneze.

IMG_5568

 

 

 

 

Leave a Reply