Primăvara cărților la Iași!

Când vine vorba de Palas Iasi, mereu stă la mijloc ceva interesant și cu multe surprize. De data aceasta am fost invitați la Târgul de Carte Librex 2015 din Palas Mall.

Ce aduce Librex 2015?

– Peste 150 de edituri, companii distribuitoare de carte românească și străină, papetărie, jucării, birotică și muzică, instituții de învățământ, fundații și asociații culturale, galerii de artă etc., sute de evenimante culturale, lansări de carte, întâlniri literare, momente artistice, concursuri, tombole! IMG_0692IMG_0719Fugeau ochii de la atâtea cărți, peste mii de cărți au fost expuse, peste o sută de edituri românești și din străinătate, printre care Epigraf și Știința de la Chișinău. Am avut timp destul ca să urmărim fiecare raft, să savurăm delectarea printre cărți, să ascultăm recitale de la scriitori.

Cărțile erau accesibile pentru toți, prețurile începeau de la 1 ron, erau și cărți de anticariat și papetărie și diverse edituri pentru copii, aici puteai să găsești ceea ce nu credeai că mai există.IMG_0687Îi mulțumesc lui Ovidiu pentru invitație, primirea călduroasă, de ospățul la restaurantul Chef Galerie, și nu în ultimul rând de cadourile care le-am primit fiecare, câte o carte. Eu mi-am ales 2 dintre sutele care aș vrea să le am acasă, alegerea a fost grea de făcut.IMG_0729Acest Târg de Carte a trezit dorința fiecărui om să își procure o carte, nu cred să fi fost cineva care a cutreerat ore în șir rafturile și nu și-a ales nimic. Practic timp pentru shoping a fost destul dar nu am cheltuit mult, deoarece mai tare îmi plăcea să fac tur printre cărți.

A fost o zi minunată cu toate că a fost vineri 13, m-am plimbat, am zâmbit, am făcut cunoștință, m-am ales cu cărți, am cutreerat magazinele de rochii și pantofi, am cumpărat un cadou și m-am distrat.IMG_0696IMG_0699

Dacă nu ai mers acum la Târgul de Carte atunci să mergi neapărat la următorul, la sigur o să fii și tu entuziasmat și cu o carte preferată.

Dacă vrei să mergi și tu la Palas Iasi, Almivo Tur  organizează transport din Chișinău în fiecare weekend! Plecarea este la ora 8:00 din fața hotelului Chișinău, returul este la ora 18:00 – 19:00, depinde cum stabiliți cu șoferul.

Prețul acestei călătorii este de numai 300 lei ( tur – retur ), asta nu e tot, dacă alegi această cursă, când ajungi în Iași primești un set de 32 de vouchere cu reduceri la magazinele de încălțăminte, îmbrăcăminte, accesorii, cosmetică, librăria Cărturești, și o oră de joacă GRATUIT pentru copilul dvs. la Kidsland Club etc.

Toate aceste vouchere sunt valabile până pe 15.04.2015, dacă mergi în cursul săptămânii și ai nevoie de reduceri mă contactezi și pot să îți dau voucherele mele!

Nu mai sta pe gânduri, sună (068 455 984).

.IMG_0731

 

One comment

Leave a Reply