Îi iubesc pe ei…

Încă de când eram mică vroiam sa devin o profesoară de clasele primare sau un educator la grădiniță, deoarece au cea mai mare interacțiune cu copiii cei mici, la care eu mor după ei.

Să fii mamă probabil e cel mai mare lucru și cea mai importantă carieră din viața unei femei, că doar pentru asta suntem pe lume. Pe lângă realizările din viața noastră, trebuie să dăm naștere unor copii dulci și minunați.

Mai jos câteva exemple de ce eu iubesc copiii???

  • Mama mea. Ea m-ia dat atâta dragoste și grijă, că nici nu știu dacă s-ar putea mai mult. Încă din dragostea ei față de mine, frați, sora am înțeles că eu o să iubesc anume ca ea copiii. Ne iubește pe toți egal. Am trecut printr-o nenorocire mare din familia noastră, să văd cum mama își pierde unul dintre fii, este o rupere din inimă. Cât de tare îl iubește se simte și acum, după 4 ani, pentru că nu pot zice că la iubit, îl va iubi necontenit
  • Sora mea. Când văd cum nepoata se apropie de soră când vine de la lucru și o cuprinde atât de strâns, o sărută și o așteaptă cu nerăbdare de la lucru, ador nespus acest moment. Atunci ceva în mine parcă începe să mă bulverseze, vreau și eu așa 🙂 Câtă dragoste sora mea îi oferă acestei fete minunate de 10 ani, mereu îmi zice că e cel mai bun lucru ce i se putea întâmpla, e îngerul ei, cadoul ei de neprețuit. În acel moment înțeleg că un copil îți dă culoare vieții tale.
  • Prietenii. Am în prieteni pe rețelele de socializare câteva familii cu copii. Familii care fac totul pentru ca copiii lor să fie cei mai buni, fericiți și cei mai frumoși.

Eu nu pot înțelege și nu o să înțeleg niciodată acele femei care: – o să îmi stric figura; – o să mă încurce să-mi trăiesc viața; – o să cheltui toți banii cu ei; – nu o să mai pot ieși niciodată; eu aici nu mai vorbesc de mamele care își lasă micuții prin tomberoane, sau în cel mai rău caz îi ucid.

Nu vreau să acuz pe nimeni, e doar o părere de a mea. Dacă ești femeie atunci fii femeie, nu încerca să te egalezi, să fii mujâc sau să te porți ca un tiran, le poți pe toate.

Nu faceți copii de dragul făcutului, dacă ții bine protejează-te, dar nu chinui viața unui micuț, care poate la o vârstă sa te urască sau cel mai rău să nu facă și el alte prostii.

În acest articol nu am dat nici un nume și nici o aluzie la cineva, dar dacă te simți cu musca pe căciula, atunci poate e timpul să schimbi ceva!?

Eu iubesc copiii și o să îi iubesc, indiferent de cum vor fi ei.

PS: Doresc foarte mult copii, dar numai atunci când o să am o familie sănătoasă.

Îndrăgostiți-vă de copii!11219600_937685079639923_8285615191908967815_n