E timpul să ciocnim!!!

În ajun de sărbători fugim după reduceri, căutăm oferte bune, copiii zâmbesc fără explicație. Toți sunt fericiți!

Un eveniment grandios ce are loc în ajun de sărbători este Vernisajul Vinului, un eveniment organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului și Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri din Moldova și partenerul strategic, proiectul USAID CEED II.

Adevărații cunoscători și pasionați de vinuri vor putea gusta din ”Pasiunea de Crăciun”, în cea de-a VII-a ediție a evenimentului ”Vernisajul Vinului”. La data de 19 decembrie, la Palatul Republicii, ora 18:00 se va da startul atmosferei de sărbătoare pe ritmurile melodiilor clasice de Crăciun, dansate în pași de tango, cu o simfonie de gusturi și arome ale vinurilor de calitate.Vernisajul Vinului

Ai cel puțin 5 motive ca să vii la Vernisaj:

  1. Participi la degustarea a celor mai selecte 200 vinuri din Moldova, gratuit.
  2. Primești în dar un pahar cu logo-ul ”Wine of Moldova”
  3. Celebrul somelier român Achim Laurențiu Avram, va prezenta în cadrul unui show inedit, arta de a degusta și de a consuma un vin de calitate.
  4. Cumperi la cele mai bune prețuri (reducere de 15-30%) vinuri de calitate, de colecție și produse in Moldova.
  5. Cîștigi premii de preț în cadrul tombolei organizate.

Vinul a fost monedă de schimb și trofeu al luptelor, devenind produsul național al Moldovei. Vinul nostru este creat de multe generații de vinificatori în cele mai mari galerii subterane din lume apreciat de consumatorii din est și din vest consacrat de legende în care cu toții ne regăsim.

Vineri, 19 decembrie ora 18:00, eu te aștept la Palatul Republicii pentru a ciocni un pahar de vin moldovenesc.

Ia un bilete de aici: iticket.md, IdealWine – wine shop & tasting bar, Carpe Diem, Wine Shop & Bar, și vino să savurezi vinul autohton.Blogger cover

Leave a Reply